airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Musikskolen i Sisimiut

Sisimiut Musikskole startede i 2006 i hedder Serravik. Før den tid var huset hjemsted for musik- og lydstudiet ”Ulo”, som gennem en årrække var Grønlands førende studie.
Husets historie betyder, at skolen har optimale fysiske rammer for musiske udfoldelser, da den akustiske indretning af rummene er særdeles velfungerende.

Serrravik 

Skolens primære opgave er at tilbyde musikundervisning for børn i skolealderen, og på længere sigt er det målet, at denne undervisning kan danne et grundlag for oprettelsen af et egentligt byorkester.

Derudover tilbyder skolen aftenundervisning for unge og voksne, ligesom skolen også huser øvelokaleforeningen NIPESI.

Undervisning 

Undervisningen af skolebørn foregår primært i tidsrummet fra 14.00-17.00 i hverdagene, og eleverne kan få både solo- og holdundervisning, samt træning i samspil, når de har nået et niveau, som gør dette muligt.

På skolen undervises der både i klassisk og rytmisk musik og i sang. Skolens undervisere er dygtige og professionelle, og hvis du kontakter dem, kan de hjælpe dig med at sammensætte en undervisning, der passer til dine egne eller dit barns ønsker og behov.

Kontortider 

Mandag kl. 12.00 - 14.00

Tirsdag  kl. 12.00 - 14.00

Torsdag kl. 12.00 - 14.00

 

Tilmeld dig til musikundervisning

Fristen til at tilmelde sig til musikundervisning er:

Tilmelding til musikundervisning sker ved denne elektronisk udfyldningsskema - Tilmelding til Musikundervisning

Serravik

Karl Sivertsenip Aqq. 4

+299 86 64 60

jafr@qeqqata.gl