airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Aanikasik

Meeqqerivik Aanikasik blev indviet i 1973. Institutionen er normeret til 54 børn, fra 0-6 år, og fordelt på 4 stuer.
Stuen Amaqqut, 11 børn, 0-3 år, vuggestueafdeling. (Ulve)
Stuen Puisit, 15 børn, 3-6 år. (Sæl)
Stuen Nannut, 14 børn, 3-6 år. (Isbjørne)
Stuen Aqissit, 14 børn, 3-6 år. (Ryper)

Åbningstider: 

Har åbningstid fra mandag til fredag:

06:45 - 17:00.

Før start: 

Barnet skal så vidt muligt føle sid trygt når hun/han starter i Aanikasik, derfor skal barnet begynde besøgene 14 dage før barnet starter i vuggestuen. Hos børnehavebørn begynder besøgene, 1 uges tid før start. Den sidste dag før start, er der mulighed for at gå fra barnet,  så barnet spiser og sover med.

Aflevering og afhentning: 

Aflevering af børn er senest 09:00, som også er sidste frist for at meddele hvis barnet kommer senere. Når barnet holder fri / ferie eller syg (og hvilken sygdom), skal det meldes til institutionen. Det skal meldes, hvem der henter barnet, og den der henter barnet skal være fyldt 12 år. Senest afhentning er kl. 16:45.

Månedsplan: 

Aanikasik arbejder med en månedlig aktivitetsplan med pædagogiske målsætninger. Ud fra den månedlige plan, laves der ugentlige aktiviteter.

Åbenhed i institutionen: 

Institutionen er ældre af bygning, og har en stor aflang gangareal, alligevel er dørene åbne, hvor børn og personalet har tæt kontakt til hinanden. Personalet bruges flittigt i andre stuer, hvis der mangler en på stuerne, og derved lærer de hurtigt hinanden.

Du kan læse årsplanen for 2023 her

Kontakt:

Esbjergvej-ip aqq. 3, b nr. 750

+299 81 33 75

aanikasikmaniitsoq@qeqqata.gl