airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Regionssygehus Sisimiut

Sundhedscenteret er en primærsektor sundhedsinstitution med muligheder for behandling under indlæggelse. Chefdistriktslæge i regionssygehuset er Helle Olsen.

Generelt om Sisimiut regionssygehus 

I sundhedsvirksomheden er der fokus på den ambulante virksomhed, som er hovedindsatsområdet, men der er desuden en sengeafdeling med 19 senge samt en operationsgang, hvor også fødestuen ligger.

Bygningen rummer også et lægeambulatorium med fire konsultationsrum, jordemoderkonsultation, speciallægeambulatorium, akut modtagelse, skiftestue, røntgendiagnostik, laboratorium, venereakonsultation, hjemmesygepleje, psykiatrisk hjemmesygepleje, sundhedspleje og fysioterapi.Sundhedscenteret er en primærsektor sundhedsinstitution med muligheder for behandling under indlæggelse.

Tidsbestilling 

Åbningstider for tidsbestilling: Mandag – Fredag : 08.00 – 09.00

Gratis tidsbestilling på telefon 80 11 12

Akut

Tlf. 86 42 11

Besøgs- og åbningstider 

Besøgstider hverdage 15-16.00 og 19-20.00

Åbningstider hverdage 08:00 - 16:00

www.peqqik.gl

Sundhedsportalen Peqqik er I Grønland, din indgang til generel viden om sundhed og sygdom.

Her finder du oplysninger fra Grønlands Sundhedsvæsen. Se nærmere på www.peqqik.gl, hvis du har brug for detaljeret viden om generelle sundhedsspørgsmål

Regionssygehuset Sisimiut

Postbox 1013

(+299) 86 42 11

sisshv@peqqik.gl