airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny i kommunen

Læs hvordan det er at starte i Qeqqata Kommunia.
Ria Olsen på 30 år er nyuddannet kontorassistent og har for nyligt startet i Qeqqata Kommunias borgerservice i Sisimiut.

Qeqqata Kommunia – Levende og udfordrende 

Ria Olsen startede at arbejde I Qeqqata Kommunia borgerservice I Sisimiut 1. august 2015. Forinden havde hun gennemført sit uddannelse som kontorassistent med praktikplads i Teknik- og miljø forvaltningen i Qeqqata Kommunia.
I 2009 begyndte Ria at arbejde I Qeqqata Kommunia for første gang. Hendes første dag var meget lig den dag hun havde da hun begyndte for I august måned.
- Jeg var helt alene I på min første dag I 2009. Det passer faktisk godt til mig, for jeg føler at jeg lærer hurtigere når jeg springer ud I opgaverne, siger hun.
Derfor er Qeqqata Kommunia I Rias øjne er en levende og udfordrende arbejdsplads.

Travlt arbejdsplads 

Ria Olsen fortæller om sin første dag I borgerservice.
- På min første arbejdsdag var det kun mig og min leder, fordi andre medarbejdere havde andet for. Jeg havde utroligt travlt på min første dag og jeg startede da også med overarbejde, da der var meget der skulle nås når vi kun var to, fortæller Ria Olsen.
Ria er meget glad for den måde hun startede sit første arbejdsdag.
- Måske fordi at jeg allerede har insider viden fra min praktik I en anden afdeling I Qeqqata Kommunia og kunne på den måde kunne bruge min viden.
Ria besluttede sig at søge til Qeqqata Kommunia fordi hun følte at kommunen er et trygt arbejdssted.
- I disse nedskæringstider og virksomheder der flytter til andre byer, mente jeg at Qeqqata Kommunia var til at stole på.
Rias ansøgning blev hurtig imødekommet og hun fik jobbet.
- Jeg er meget glad for mit arbejde slutter hun.