airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kommuneplan

Kommuneplanen beskriver, hvilken udvikling Byrådet vil satse på i de kommende år. Kommuneplanen skal være med til at bevare og udvikle kvaliteterne i vores byområder og det åbne land, samtidig med at der skabes mulighed for en erhvervsudvikling der kan bidrage til at sikre økonomisk bæredygtighed.

Link til Kommuneplanen

Qeqqata Kommunia har meget at byde på:  Enestående naturlandskaber, kulturperler, kystområder, søer, et rigt og varieret dyreliv samt fantastiske bymiljøer. Vores kommune ligger også godt Midt på Grønlands Vestkyst og centralt i forhold til den nationale og internationale infrastruktur. Endelig er Qeqqata Kommunia  en attraktiv bosætningskommune hvor der er mange muligheder for uddannelse. Tilsammen udgør alle disse kvaliteter et positivt udgangspunkt for, kommunens fremtidige udvikling.

Kommuneplanen beskriver, hvilken udvikling Byrådet vil satse på i de kommende år. Kommuneplanen skal være med til at bevare og udvikle kvaliteterne i vores byområder og det åbne land, samtidig med at der skabes mulighed for en erhvervsudvikling der kan bidrage til at sikre økonomisk bæredygtighed.

Kommuneplanen beskriver desuden de regler og muligheder, vi som borgere i Qeqqata Kommunia skal have kendskab til for at kunne udnytte planens muligheder

Kommuneplanen er den første i den nye Qeqqata Kommunia, og det er også den første kommuneplan, som er digital. Hermed har vi taget et vigtigt skridt for at gøre mere end 300 siders materiale let tilgængeligt for alle borgere og andre interesserede - i hele Grønland, ja hele verden.

Kommuneplanen er godkendt endeligt af kommunalbestyrelsen den 25.10.2012 og offentlig bekendtgjort den 20.12.2012.