airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Turisme

Destination Arctic Circle er ikke kun et af det smukkeste område, der findes i Grønland, men det er også fyldt med spændende oplevelsesmuligheder over hele året.
Et besøg til Destination Arctic Circle kan blandt andet byde på tur på den eneste vej der fører helt op til indlandsisen, et hundeslædespor som forbinder landets næststørste by med den internationale lufthavn i Kangerlussuaq, Arctic Circle Race, godt fiskeri i elve og søer og heliskiing område omkring Evighedsfjorden.
Hundeslædekørsel, skiløb, vandring, jagt, fiskeri og kajak sejlads er alle sammen aktiviteter, som er dybt forankrede i områdets lokale historie, og de danner grundlaget for nogle af de største oplevelser, som man kan få inden for denne destination.
Velkommen til Destination Arctic Circle!
Vej mellem Kangerlussuaq og Sisimiut

Med naturvej og senere hen en rigtig vej, vil det åbne for mange erhvervs og turismemuligheder mellem Sisimiut og Kangerlussuaq.

Læs mere
 • Destination Arctic Circle (DAC)

  Destination Arctic Circle er eventyrernes land. Kombinationen af rå natur og kulturelle traditioner bringer dig helt tæt på det moderne Grønland.

 • Extreme oplevelser

  Destination Arctic Circle er eventyrernes land. Hvor man kan opleve mange ting, bl.a. extreme heliskiing, snescooterkørsel, og mange flere.

 • Historier fra DAC

  Fantastiske steder at besøge i Grønland, Sisimiut, Maniitsoq, Kangerlussuaq og 5 andre bygder. Kan ses som små filmklip - nyd og oplev Destination Arctic Circle.

 • Arctic Circle Race (ACR)

  Arctic Circle Race er et tre dage og 160 kilometer langt ekstreme langrendsløb i Sisimiuts bagland. Arctic Circle Race er et af verdens hårdeste skiløb hvor deltagere skal overnatte i telte under løbet.
  To andre skiløb kører på samme tid sammen med Arctic Circle Race, ACR 100 og Miki Race.

 • Arctic Circle Trail

  I Grønlands største isfrie område finder du Arctic Circle Trail. En verdenskendt 160 km lang afmærkeret vandrerute mellem Grønlands næststørste by Sisimiut og bunden af den 170 km lange fjord Kangerlussuaq.
  Med fri adgang til de otte hytter langs ruten bruger vandrere oftest imellem otte og ni dage på at gennemføre turen.

 • Turist information

  Destination Arctic Circle arbejder med turismeudvikling i Qeqqata Kommunia, som Arctic Circle Business (ACB) har til opgave, via en servicekontrakt med Qeqqata Kommunia, at udvikle erhverv og turisme i regionen.

 • Regler - koncessioner

  Koncessioner på lystfiskeri, trofæjagt, vildmark-camps og heliski handler både om at styrke den interne regulering af erhvervet og om at skabe flere muligheder for, at et produkt kan styrkes og udvikles i samarbejde med eksterne turoperatører uden fare for, at unfair konkurrence fjerner eller udhuler indtjeningsgrundlaget.