airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Destination Arctic Circle (DAC)

Destination Arctic Circle er eventyrernes land. Kombinationen af rå natur og kulturelle traditioner bringer dig helt tæt på det moderne Grønland.
I Destination Arctic Circle findes Grønlands eneste vej til indlandsisen, et hundeslædespor som forbinder landets næststørste by med den internationale lufthavn i Kangerlussuaq.

Derudover er der skiløbet Arctic Circle Race, godt fiskeri i elvene i afsides fjordområder samt fabelagtig heliskiing omkring Evighedsfjorden, bare for at nævne nogle af de oplevelser som er mulige.

Spændende oplevelser er selve kernen i de ture som findes i destination polarcirkelen, det mangfoldige udbud af oplevelser som findes tager dig med helt ind i hjertekulen på det moderne Grønland.

Hundeslædekørsel, skiløb, vandring, jagt, fiskeri og kajak sejlads er alle sammen aktiviteter som er dybt forankrede i områdets lokale historie og de danner grundlaget for nogle af de største oplevelser, som man kan få indenfor denne destination.

Destination Arctic Circle
mads pihl