airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nordisk Råds miljøpris

Årets tema for Nordisk Råds miljøpris er initiativer, som beskytter livet i havet. Alle kan være med til at foreslå kandidater.
11. maj 2018

Foreslå kandidater til Nordisk Råds miljøpris 2018 

Årets tema for Nordisk Råds miljøpris er initiativer, som beskytter livet i havet. Alle kan være med til at foreslå kandidater.

Miljøprisen tildeles en nordisk erhvervsvirksomhed, organisation eller person, som på forbilledlig vis har formået at integrere hensynet til miljø i sin virksomhed eller i sit virke eller på anden måde har udøvet en ekstraordinær indsats for miljøet.

Kender du en erhvervsvirksomhed, organisation eller en person, som gør en indsats for at beskytte livet i havet? Så har du nu mulighed for at nominere din kandidat til en fornem pris. Den eller det, som prisbelønnes skal have et nordisk perspektiv og virke i Norden og/eller i relation til parter udenfor Norden.

Du kan nominere ved at udfylde et nomineringsskema på www.norden.org. Der skal vedlægges højst én A4 sides begrundelse.

Fristen for nominering af kandidater er 14. maj 2018.

I september offentliggøres de nominerede til Nordisk Råds miljøpris og prisen bliver overrakt for 24. gang ved Nordisk Råds prisuddeling 30. oktober 2018 i Oslo. Vinderen modtager 350.000 kr.
For yderligere oplysninger, se www.norden.org eller kontakt Departementet for Natur og Miljø: pan@nanoq.gl eller tlf. 345000.