airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Fjernundervisning i engelsk forbedrer bygdebørns sprogkundskaber

I bygden Napasoq i Qeqqata Kommunia får børnene fjernundervisning i engelsk gennem det verdensomspændende initiativ The Granny Cloud over skype.
14. november 2019

I Napasup Atuarfia i Napasoq er forbindelsen til grannyerne startet igen efter sommerferien. Deres underviser, Pamela, underviser gennem Skype og hun er en af de mange frivillige engelskundervisere, der tilbyder gratis undervisning til fjerntliggende områder, fra forskellige steder i verden; Indien, Hong Kong og USA med flere. Pamela har base i Storbritannien og hun underviser eleverne i Napasoq om mandagen. Mandag den 28. oktober viste Pamela eleverne fra Napasoq blandt andet billeder fra sin ferie. Derefter havde klassen sjov med at lege med handlings-ord som at sove, at vinke, at smile, hvor favoritordene var at synge. Her sang børnene og læreren mens de holdt deres næser! Dette blev startet af en af drengene i klassen, og førte til meget latter.
The Granny Cloud gør det muligt at tilbyde børn i fjerntliggende områder engelskundervisning på engelsk. Nu kan eleverne i Napasoq få engelskundervisning fra de starter i 1. klasse.
I denne video, som Qeqqata Kommunia har produceret, kan du se klip fra fjernundervisningen og høre uddannelseschef Anna Heilmann, skoleleder Magdalene Kristiansen og eleverne fortælle mere om deres positive erfaringer med the Granny Cloud.


Granny CloudGranny Cloud

Granny Cloud