airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Skolebørnsundersøgelsen HBSC 2020

Rapporten med udvalgte resultater fra skolebørnsundersøgelsen HBSC 2020 foreligger nu på både grønlandsk og dansk og kan læses her.
16. marts 2021

Rapporten med udvalgte resultater fra skolebørnsundersøgelsen HBSC 2020 foreligger nu på både grønlandsk og dansk og kan læses her. Undersøgelsen er blevet besvaret af 96% af eleverne i 5.-10. klasse i Qeqqata Kommunia i august 2020.

Resultaterne fra HBSC-undersøgelsen bruges bl.a. som datagrundlag for forebyggende indsatser over for børn og unge i Qeqqata-modellen. Læs mere om Qeqqata-modellen her.

Udvalgte resultater er også blevet fremlagt for forældre i forbindelse med forældremøder i januar 2021. Læs mere om forældremøderne her.

 

HBSC skolebørnsundersøgelsen

Health Behavior in School-aged Children (HBSC) er en international spørgeskemaundersøgelse om skolebørns sundhed og sundhedsvaner, som foretages hvert 4. år. Undersøgelsen støttes af verdenssundhedsorganisationen WHO.