airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Sommerskole i Qeqqata Kommunia

Qeqqata Kommunia søger instruktører til sommeraktiviteter
3. juni 2022

Qeqqata Kommunia søger instruktører til forskellige aktiviteter, som skal afholdes i Sisimiut, Sarfannguit, Itilleq og Kangerlussuaq for perioden 1.-19. august 2022 og i Maniitsoq, Napasoq, Atammik og Kangaamiut for perioden 1.-26. august 2022. Aktiviteterne afholdes fra mandag til fredag i tidsrummet kl. 09:00 – 16:00.

Du kan selv komme med forslag til sommeraktiviteter, som du kan instruere om i Qeqqata Kommunia.

Materialer/indkøb af materialer til sommeraktiviteter varetages af Qeqqata Kommunia. Forslag til aktiviteter vil blive vurderet fra Området for Uddannelse, om de godkendes til at blive afholdt.

Til forslagsemner skal der medtages:
Aktivitet, timer der skal bruges pr. uge, hvilken dag aktiviteten afholdes, stedet og begrænsning af antal elever, eksempel:

Emne: Fotoworkshop
Hvor mange timer pr. uge: Onsdag kl. 14:00 - 16:00
Periode: 3. august, 10. august og 17. August (aktivitet en gang om ugen)
Sted: Minngortuunnguup Atuarfia vær. X
Antal af elever: Om nødvendigt kan antallet af elever begrænses, f.eks. 12.

Ved afholdelse af sommeraktiviteter er børneattest et krav:
Afholdelse af sommeraktiviteter for børnene er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest og straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget en tilfredsstillende børneattest fra Rigspolitiet.

Såfremt du er interesseret i at afholde sommeraktiviteter, meddeles dette senest fredag den 24. juni 2022 til Sisimiut, Sarfannguit, Itilleq og Kangerlussuaq:
Området for Uddannelse
Mail: sis.uddannelse@qeqqata.gl
Tlf. 70 21 00

Såfremt du er interesseret i at afholde sommeraktiviteter, meddeles dette senest fredag den 24. juni 2022 til Maniitsoq, Napasoq, Atammik og Kangaamiut:
Området for Uddannelse
Mail: man.uddannelse@qeqqata.gl
Tlf. 70 21 00

 

*Ved sommeraktiviteter benyttes interessegrupper sats 176,71 kr. pr. time.