airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kontrakt for Polar Fish i Sisimiut underskrevet

Den nye borgmester, valgt i april i år i Qeqqata Kommunia, Malik Berthelsen kunne torsdag formiddag for første gang som borgmester sætte sin underskrift på kontrakten for en ny Polar Fish fra 21. til 23. september 2018 i Sisimiut. Det var også første gang den nye direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), Nicolaj Holm var underskriver på, at fiskerimessen kommer til Sisimiut. Når der afholdes Polar Fish i Sisimiut næste år, og er det 7. gang AKKC planlægger messen i Sisimiut.
13. oktober 2017

Oplevelser i DanFish Aalborg 2017
Allan Idd Jensen er opvokset i Grønland, men er i dag nautisk redaktør ved Geodatastyrelsen. Polaris Electronics stand prøvede han de fantastiske VR (virtual reality) briller, hvor man bl.a. kunne komme med på en trawler i isfyldte farvande. DanFish Daily prøvede også, og whauu for en oplevelse.

Aputsiaq Sandgreen på bare to år holdt betuttet fast i mors ben. Sammen med mor og farmand, der medejer af to skibe i Ilulissat i Nordgrønland, var han på sit første og sikkert ikke sidste besøg på DanFish.

Thomas Noack vakte torsdag opmærksomhed da han med i sit sorte tøj og med den sorte hanekamfrisure strittende kækt op, og ikke mindst den meget passende piercing – fiskekroge i næsen – gik igennem DanFish. Thomas er oprindelig tysk, men arbejder i dag i DTU Aqua i Hirtshals i en forskerstilling som postdoc.