airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kåring af årets medarbejdere i Maniitsoq

Traditionens tro har Qeqqata Kommunia kåret årets medarbejdere 2019.

Qeqqata Kommunia har som offentlig enhed fokus på bæredygtig og sund arbejdsplads, hvor motivation, medansvar, fællesskab, kompetenceudvikling og dialog vægtes som værdier.

Hvert år kåres der to årets medarbejdere i Maniitsoq under Qeqqata Kommunia, én medarbejder i centraladministrationen og én medarbejder på en decentrale kommunale arbejdspladser f.eks. skoler, børnehave og andre institutioner under Kommunen.
20. december 2019

Afsnit 1 

Årets medarbejder i år 2019 i centraladministrationen blev: Konsulent Mette Scharling Laursen.

Mette Scharling Laursen blev ansat 1. januar 2019. Siden hun begyndte at arbejde, har hun skabt god stemning. Hun har skabt nære relationer og samarbejdsrelationer og skaber trivsel for børn. Hun hjælper og stimulerer, er ekstremt dygtig og alle er velkomne på hendes kontor, og hun er altid klar til at hjælpe. Hun er den første der kommer og den sidste der går, til trods for at jobbet er for 2 personer.

Årets medarbejder i år 2019 fra den decentrale kommunale institution blev: støtteperson i voksne i eget hjem Birthe Egede.

Birthe Egede blev ansat 1. oktober 2001, som støtteperson og, senere som halvtids holdleder og støtteperson. Hun har altid ønsket at arbejdspladsen skal være et godt sted at være i og har villet skabe resultater ved udvikling af arbejdspladsen. Hun har en god kommunikationsevne og er god til at skabe sociale relationer. Hun har arbejdet i mange år, også selv om hun er småforkølet.

Chefgruppen udpeger Årets medarbejdere udefra fire forskellige kriterier, som er:

* At skabe en god stemning
* At skabe god sammenhold
* At hjælpe og stimulere andre
* At arbejde stabilt

For yderligere information kontakt:


Inger Larsen
Fg. HR-chef, Maniitsoq
Qeqqata Kommunia; Telefon (+299) 81 78 34 / E-mail: inla@qeqqata.gl