airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nike Berthelsen bliver en ny Direktør for Velfærd i Qeqqata Kommunia

Ansættelsesudvalget i Qeqqata Kommunia har valgt at indstille Nike Berthelsen til ansættelse.
Nike Berthelsen har arbejdet med børn og unges velfærd. Børn og unges velfærd var det centrale omdrejningspunkt i hans virke de sidste tre år, hvor han har været sekretariatsleder for Foreningen Grønlandske Børn. Han har især arbejdet med oprulning af større projekter i samarbejde med andre NGO’er samt kommuner.
4. februar 2020
Nu skal han være Direktør for Velfærd i Qeqqata Kommunia, hvor hans store fokus på helhedsorienterede løsninger passer godt med kommunens tværfaglige projekter, hvor ”Det gode liv – hele livet” og andre initiativer vil nyde godt af Nikes erfaringer med projektledelse med fokus på børn og unge.

Nike Berthelsen:
”Jeg ser frem til, at implementere nye arbejdsmetoder og derved med til at skabe en god dynamisk arbejdsplads og bedre velfærd for alle i kommunen. Min familie og jeg glæder os til at blive en del af Qeqqata Kommunia.”

Juliane Henningsen, kommunaldirektør.:
”Jeg ser frem til at byde Nike Berthelsen velkommen i direktionen. Velfærd er et prioriteret område for vores politikerne, hvor der er afsat betydelige ressourcer for at sikre at børn og unge får den bedste start på livet således de i fremtiden bliver stærke samfundsborgere. Nike vil være med til at udvikle og fortsat styrke det tværfaglige samarbejde, for at realisere vores målsætninger inden for velfærdsområdet.”

Nike Berthelsen starter i sin nye stilling den 1. marts.