airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Kunne du tænke dig at arbejde på frivillig basis i disse tider?

I forbindelse med bekæmpelse af coronavirus, opdaterer Qeqqata Kommunia sin beredskabsplan løbende.
25. marts 2020

Hvis vi ansatte i Qeqqata Kommunia ikke længere kan løfte vores opgaver, vil vi få behov for frivillige hænder, og for at være forberedt på det, har Qeqqata Kommunia behov for at registrere eventuelle frivillige.

Har du lyst til at hjælpe til på frivillig basis, kan du udfylde en tilmeldingsformular på vores hjemmeside, hvorefter koordinatoren i Qeqqata Kommunia medtager din tilmelding i sin registrering. Du kan læse instruktionen for de frivillige på hjemmesiden.

Der er forskellige opgaver, såsom servicering af ældre i egen bolig, snerydning, indkøb og lignende. Det kan også vøre andet arbejde i afdelingerne sammen med fagpersoner.

Qeqqata Kommunia har koordineret samarbejdet med Arctic Circle Race's frivillige og Kristine Olsens gruppe for frivillige.

Tilmeldingsformularen kan udfyldes på to måder. Den kan udfyldes på computer og printes ud og udfyldes i hånden og sendes som billede til

joda@qeqqata.gl eller afleveres i postkassen ved kommunen.

Du kan læse vejledningen til frivillige her: Vejledningen til de frivillige

Du kan tilmelde dig her: Tilmelding