airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Forældreansvar

Borgermøde om forældreansvar
Inuunerissaarneq - Det gode liv
3. august 2020

D. 12. august 2020 kl. 17 i Aulaen på skole 1 

Som en del af projektet Inuunerissaarneq – Det gode liv arbejder en undergruppe med Forældreansvar. Den tværgående arbejdsgruppe har bl.a. gennemført en undersøgelse blandt kommunens forældre om, hvad de forstår som forældreansvar. På baggrund af undersøgelsen inviteres forældre og andre interesserede borgere til borgermøde. Borgermøderne afholdes i alle byer og bygder. Det første vil foregå i Sisimiut d. 12. august kl. 17 i Aulaen på skole 1. Datoer for borgermøderne i Maniitsoq og kommunens bygder følger.
Flere forældre nævnte i undersøgelsen, at de havde brug for støtte fra f.eks. andre forældre eller fagpersoner i rollen som forælder. Mange nævnte, at særligt grænsesætning kan være udfordrende. Ved borgermøderne vil der derfor være forskellige oplæg fra fagpersoner omkring grænsesætning og hjernens udvikling, og der vil være café-debat over forskellige emner inden for forældreansvar, hvor alle har mulighed for at give deres mening til kende.
Under borgermøderne vil der blive serveret aftensmad, og kommunen arrangerer børnepasning for de børn, der måtte være med.
Qeqqata Kommunia ser frem til nogle spændende møder, og vi glæder os til at høre forældrenes egne holdninger til emnet. Udbyttet af møderne vil blive inddraget i kommunens fremadrettede arbejde med forældreansvar.