airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Service i højsædet i Qeqqata Kommunia

Qeqqata Kommunia er fast besluttet på at sætte god borgerbetjening i højsædet. Derfor har udvalgte ansatte, der til dagligt arbejder med borgerkontakt, været på servicekursus.
6. november 2020

Qeqqata Kommunia ønsker, at alle borgere får en positiv oplevelse, når de henvender sig til kommunen. Dette gælder for eksempel ved henvendelser til borgerservice eller receptionen, der oftest er borgerens første møde med kommunen. Derfor har personale fra Sisimiut og Maniitsoq været på et to-dages borgerservicekursus, der foregik på grønlandsk.

Isikkivik Konsulent, Heidi Møller, stod for kurset. Hun fortæller, at formålet med kurset var at udvikle borgerservicen i Qeqqata Kommunia samtidig med, at medarbejderne fik nogle værktøjer, de kan bruge, der er tilpassets samfundets værdier, der altid er i konstant udvikling.

”Det var dejligt at genopfriske service-evnerne og få en forståelse af, hvem det er, man arbejder for. Samtidigt var det også dejligt at få genopfrisket vores fælles værdier, som vi har her i Qeqqata Kommunia,” forklarer Emma Jensen, som var én af de deltagende til kurset.

For kommunaldirektør Juliane Henningsen er det vigtigt, at borgerne føler, de får en god og personlig betjening, når de henvender sig til kommunen.

”Vi arbejder altid på at skabe forbedringer både internt og eksternt, og derfor var det vigtigt for mig, at personalet fik nogle værktøjer, de føler, de kan benytte sig af i deres daglige arbejde. Jeg er glad for, at kursisterne har følt, at det var en udbytterig oplevelse,” udtrykker Juliane Henningsen.

Qeqqata Kommunia ser frem til at følge kursets budskaber udlevet i praksis.

For yderligere information kontakt:

Juliane Henningsen, Kommunaldirektør
juhe@qeqqata.gl, +299 86 73 01