airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ansøgningsrunde om efterårsjagt af moskusokser i forvaltningsområdet Sisimiut for 2021

Fristen for ansøgning om efterårsjagt af moskusokser er torsdag den 29. juli 2021 kl. 12.00.
26. juli 2021
BEKENDTGØRELSE


Ansøgningsrunde om efterårsjagt af moskusokser i forvaltningsområdet Sisimiut for 2021.

Efterårets moskusoksejagt i 2021 i forvaltningsområdet Sisimiut i Qeqqata Kommunia, starter den 1. august og forløber indtil den 15. oktober.
Til efterårsjagten af moskusokser i jagtområdet har Selvstyret fastsat en kvote på 300 dyr.

På grund af de begrænsede tildelte kvoter for jagtområdet, skal der søges om licenser. Efterfølgende vil der være lodtrækning blandt ansøgningerne, og licensansøgningerne vil afgøre, hvor mange dyr de enkelte ansøgere vil få tildelt.
Det skal understreges, at under efterårsjagten af moskusokser ikke er tilladt at anvende snescooter, ATV'er og andre motoriserede køretøjer til forfølgning samt fangst af moskusokser.

Det skal oplyses, at kravet om at jagtbeviset skal være betalt inden 1. maj 2021 gælder for alle erhvervs og fritidsfangere. Ligesom licenser til fritidsjagt kun kan tildeles personer, som inden for de seneste 10 år har haft folkeregisteradresse i Grønland i en sammenhængende periode på 2 år, er gældende, samt ansøgerne om licens skal være fyldt 16 år.

Ansøgningerne i bygderne skal skal ske ved henvendelse til bygdekontorerne, for ansøgningen fra fritidsfangerne i Sisimiut skal ske ved henvendelse i Borgerservice i kommunekontoret, samt ansøgning fra erhvervsfangerne skal ske ved henvendelse til fisker- og fangerkonsulenten.
Når man retter henvendelse for at ansøge, skal man have mundbind.

Fristen for ansøgning om efterårsjagt af moskusokser er torsdag den 29. juli 2021 kl. 12.00.Qeqqata Kommunia