airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Aktive børnehaver og folkeskoler

Alle børnehaver og folkeskoler i Qeqqata Kommunia får udleveret aktivitetspakker
9. februar 2023

Qeqqata Kommunia har et formål med at styrke børn og unges sundhed, fælles aktiviteter og initiativ, og har derfor har kommunen udleveret akvitetetspakker.

I en kasse er der bold, legetøj, kridt og meget mere.

- Det er vigtigt for os, at alle børnehaver og folkeskoler har et aktivt miljø, derfor vil vi gerne give dem aktivitetspakker, siger Apollonie Kreutzmann, som er Projektkonsulent i Qeqqata Kommunia.

Aktivitetspakker kan bruges indendørs og udenfor, der skal bruges i børnehaver og i folkeskoler. Børnene kan selv eller sammen med de voksne finde idéer, hvad de skal lave med aktivitetspakken.

- Selvtillid, glæde, initiativ og samarbejde kan styrkes og læres. Børnene skal lege med deres fantasi, siger Apollonie Kreutzmann.

Aktivitetspakker, som indeholder forskellige ting, er lige nu på vej alle børnehaver og folkeskoler i Qeqqata Kommunia.

- Vi håber, at aktivitetspakker vil blive brugt flittigt, og hvis der er behov for det, kan vi selvfølgelig kontaktes, så kan vi give råd og forslag, slutter Apollonie Kreutzmann, der er projektkonsulent i Qeqqata Kommunia.