airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Renovering af Atuarfik Kilaaseeraq

Kom til workshop 2 om renoveringen af Atuarfik Kilaaseeraq
11. maj 2023
Atuarfik Kilaaseeraq i Maniitsoq skal renoveres og i forbindelse med det vil Masanti og Qeqqata Kommunia afholde en workshop 2 for alle interesserede.
I workshoppen vil Masanti følge op på workshop 1 og fremlægge resultaterne af deres tilstandsregistrering og indeklimavurdering. De skal også fremlægge deres foreløbige forslag til, hvordan skolen kan renoveres og udbygges.
I starten og i løbet af fremlæggelsen vil der være samtaler i grupper og fællesdebatter, hvor de fremmødte kan give udtryk for deres forventninger, samt komme med forslag og bemærkninger til
projektet og det fremtidige samarbejde.
Workshoppen vil være åben for elever, forældre, lærere, øvrige ansatte og alle brugere af skolen og skolepasningen.

Gode muligheden for deltagelse for børn 

Der vil være frokost for deltagere, samt te, kaffe og kager om eftermiddagen. Der vil også være populære playmakere fra GAME Maniitsoq og Grønlands idrætsforbund, som vil holde idrætsaktiviteter i skolegården for børn i alderen 6-14 år, alternativt indendørsaktiviteter inde i skolen ved dårlig vejr. Børn under 6 år skal dog være ledsaget at egen børnepasser.

Workshoppen vil ske på lørdag d. 13. maj fra kl. 10.00 til 15.00 i Kilaaseeqqap Atuarfias aula.