airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Har du brug for bopælsattest?

Hent bopælsattest online gratis, det eneste det kræver er at du har NemID/MitID. Det koster 50 kroner at få en bopælsattest ved personligt fremmøde.

Hent bopælsattest online
Huskeliste til når du skal flytte.

Det er ikke bare sådan lige at flytte. Faktisk er der en hel del ting, du skal huske. Når du flytter fra én adresse i Grønland til en anden.

Læs mere og betjen dig selv online
Tilmeld dig til betalingsservice

På den måde sparer du besværet ved selv at betale dine regninger,
og du kan være sikker på, at regningerne bliver betalt til tiden.

Tilmeld til betalingsservice online
Se dine skatteoplysninger

I 'Min skat' kan du rette din selvangivelse, se din restance til det offentlige, se din slutopgørelse, søge tilskud til udenlandsk pension og udfylde dit forskudsskema.

Log på "min skat"

Nyheder

Bæredygtighed 2021

Qeqqata Kommunias vision er at være et foregangssamfund for bæredygtighed i Arktis i 2021. Bæredygtighedsprojektet er for alle kommunens borgere.

Læs mere
UNESCO

Aasivissuit - Nipisat optaget på  UNESCOs kulturarvsliste. Området rummer kulturminder fra menneskers historie i Vestgrønland gennem 4.500 år.

Læs mere
ARCTIC CIRCLE ROAD

Arctic Circle Road vil åbne et stort landområde i Grønland op og give oplevelser langs denne vej. Lige som i resten af verden vil Arctic Circle Road give adgang til områder og seværdigheder som ellers er svært tilgængelige.

Læs mere
Planstrategi

Formålet med planstrategien er, at vise hvilken retning kommunalbestyrelsen ønsker, at Qeqqata Kommunias byer og bygder skal udvikle sig i. 

Læs mere
Oplevelser i Qeqqata Kommunia
Find din skole eller daginstitution - og se i øvrigt info om seværdigheder m.fl.
Gå til kortet