Åbningstider:
Kanaartaq holder åben 6:45 – 17:00 i hverdage.
Opdeling af børnene:
I vuggestueafdelingen er der 24 børn som er delt i to stuer, mindste børn er 0-1½ årige, og i den anden stue 1½-3 årige, i børnehaveafdelingen 40 børn som er delt i to stuer, den anden stue 3-4½ årige 20 børn, og i den anden fra 4½- til børnene starter i skolen.
Børneinstitutionen er indrettet efter handicappede børn og forældre, et handicapbarn svarer til to børn i børneinstitutionen.
Om morgenen efter kl.9.30 går børnene i deres stuer og starter med aktiviteter efter deres udvikling, kl.11.00 åbner legestuen, aktivitetsstuen og børneinstitutionens udelegeplads.
Aflevering og afhentning af børnene:
Aflevering af børnene kan ske frem til kl. 9:00, kommer barnet for sent skal man give besked pr. telefon 86 66 14 inden kl. 9:00. Da børneinstitutionen planlægger aktiviteter, som udvikler børnene, henviser vi at børnene kommer inden kl.9:00.
Afhentning af børnene sker inden kl.17.00, hvis forældrene som havde ikke mulighed for at hente deres barn selv, skal der står på pædagogisk kortet, som forældrene udfylder når barnet starter i institutionen, sker afhentning af barnet af andet barn skal vedkommende være fyldt 12 år. Af et andet grund hvis barnet bliver afhentet af en anden, skal forældrene give besked til både personalet og selve barnet.
Det er ikke tilladt at hente et barn af påvirkede af alkohol og andre euforisende midler.
Spisetider:
Morgenmaden er et vigtigt måltid, derfor er det vigtigt at børnene har spist morgenmad hjemmefra, når de kommer til Kanaartaq.
Frokost : starter fra: 11:00 – 13:00
Eftermiddagsmåltid: 14:00 – 15:00
Børnenes tøj:
Et barn skal være klædt af hensyn til vejret og være forberedt hvordan vejret skifter, og skiftetøj skal altid medbringes. Af hensyn til sikkerhed skal børnene have hjemmesko i Kanaartaq. Husk regntøj og gummistøvler om efteråret og foråret, så barnet kan være ude.
Sat genkendelige mærke på barnets tøj, så I mister ikke tøjet. Mange går i ens tøj blandt børn.
Brugerforsamling:
Består af forældre, faktiske forsørgere og personalet holder møder 4 gange årligt, inkl. Planlægning af næsteårsplan.
Forældre og faktiske forsørgere bliver indkaldt til et møde om enkelte barns udvikling, en af disse er SPU test (skoleparathedsundersøgelse), hvordan og hvorledes har barnet behov, så forældre og personalet kan samarbejde med hinanden omkring barnet.
Henvendelse:
I første omgang er det vigtigt at forældre, faktiske forsørgere og personalet har god samarbejde med hinanden om enkelte barn. Alle henvendelser kan gives til:
Leder: Jacobine Jeremiassen