airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Uiaq

Uiaq har plads til i alt 64 børn, fra 0-6 års, opdelt på 4 stuer

Uiaq 

Integreret daginstitution "Uiaq" stræber efter at være et godt mødested både for forældre, men ikke mindst for børnene.

Vuggestuebørnene er fordelt på to stuer med 12 børn på hver stue og børnehavebørnene er ligeledes fordelt på to stuer med 20 børn på hver stue.

Barnet kan senest komme kl. 09:00. Forældrene bedes venligst give besked inden kl.09:00, hvis barnet bliver forsinket eller ikke kommer den pågældende dag.

Spisning: 

Barnet skal have spist da vi ikke serverer morgenmad.. Forældre, børn og personale spiser morgenmad sammen én gang om måneden.

Vuggestuen afdeling spiser efter barnet behov.

Der er frokost kl. 11.00

Eftermiddagsmad kl. 14.00

Hvis barnet er allergisk overfor specifikke madvarer, bedes forældrene give personalet besked og komme med dokumentation fra lægen, så kokken er bekendt med situationen.

Aktiviteter: 

Frem til kl. 09.00 er alle børn samlet. Derefter deles de i deres stuer, hvor man også kan påbegynde dagens aktiviteter. Hver anden uge skiftes personalet i stuerne til at planlægge aktiviteter, som hænges op på opslagstavlen. Så er det også muligt for forældrene at følge med.

På baggrund af forældrenes og børnenes ønsker, er det muligt med en eftermiddagslur for barnet.

Åbningstider: 

Mandag til fredag kl. 06:45 – 17:00.

Børns tøj: 

Barnet skal så vidt muligt medbringe tøj, som er udendørsegnet. Det vil sige vanter, huer, gummistøvler osv. Husk at skrive navn eller kendetegn på tøjet for at undgå tøjforvekslinger.

I sommerperioden er vi ude så længe vejret tillader det. Derfor er det en god ide at have noget skiftetøj med til barnet, hvis tøjet skulle blive vådt i løbet af dagen.

Barnet skal også medbringe hjemmesko.

Medbringelse af legetøj: 

Børn kan medbringe eget legetøj om fredagen. Det er barnet og forældrene eget ansvar. Barnet må ikke medbringe legetøj, der er batteridrevet eller legetøj, der larmer.

Faste aktiviteter: 

Morgengymnastik:

  • Den røde stue har gymnastik om tirsdagen
  • Den blå stue har gymnastik om torsdagen

I sommerferieperioden har børn med tilladelse, svømning.

Der er særlige aktiviteter hver uge for børn, som skal begynde i skolen. Det sker i perioden fra januar og frem til maj .

Der afholdes Santa Lucia sammen med børn i skoleårsalderen.

Op til første søndag i advent er der opgaver med bestemte emner.

Faste aktiviteter: 

Hvis du/I har noget at klage over, eller har noget glædeligt at fortælle, så sig det til personalet eller forældrerepræsentanten. Institutionens mål er god kontakt med hinanden!

I håb om et godt samarbejde, siger børnehaven: Velkommen til ”Uiaq”.

Kontakt:

Eqqaavimmut 15 B-2012

86 77 41

uiaqsisimiut@qeqqata.gl