airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Dronningens fortjenstmedalje til Emma

Emma Jensen, telefonmedarbejder i Qeqqata Kommunia, blev fredag eftermiddag tildelt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års kommunal ansættelse. Medaljen blev overrakt af borgmester Malik Berthelsen ved en højtidelighed på kommunekontoret i Sisimiut.
22. juni 2018

Hædret for 40 års tjeneste under syv borgmestre 

 

Emma Jensen, telefonmedarbejder i Qeqqata Kommunia, blev fredag eftermiddag tildelt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års kommunal ansættelse.

Medaljen blev overrakt af borgmester Malik Berthelsen ved en højtidelighed på kommunekontoret i Sisimiut. Berthelsen sagde blandt andet:

- Emma har nu tjent først Sisimiut Kommune og sidenhen Qeqqata Kommunia gennem syv borgmestre og 40 år. Det er en enestående bedrift – ikke mindst i vore dage, hvor alt er under forandring. Gennem alle årene har du været kommunens ansigt udadtil, som den første, man får forbindelse med, når man ringer til kommunekontoret. Det er de færreste, der holder til et job i frontlinjen i 40 år, men du har klaret det til alles tilfredshed. Vi er overbeviste om, at du med stor sandsynlighed er Grønlands længst siddende telefonmedarbejder.

- Jeg har lært dig at kende som en solid og stabil medarbejder, der på mange måder er en rollemodel for kommunens medarbejdere. Da vi for et par måneder siden markerede dit 40 års jubilæum, fremhævede vores HR-chef, at du var et godt eksempel på, at kommunen er en god arbejdsplads, fordi du gennem årene kun har haft få sygedage.

Dronningens fortjenstmedalje er den ældst eksisterende belønningsmedalje i Kongeriget Danmark. Den er indstiftet allerede i 1792 som en belønning for trofast tjeneste.


Yderligere oplysninger:
Borgmester Malik Berthelsen, telefon 52 55 00