airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Meddelelse om udfyldningsvalg i Kangerlussuaq

Udfyldningsvalg til bygdebestyrelsen i Kangerlussuaq er fastsat til
tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.00 – 20.00
1. august 2018

I henhold til § 57, stk. 3. i Inatsisartutlov nr. 27 af 28. november 2016 om valg til kommunalbestyrelsen, bygdebestyrelsen og menighedsrepræsentanter, meddeler Valgbestyrelsen føl­gende

 

Udfyldningsvalg til bygdebestyrelsen i Kangerlussuaq er fastsat til

tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.00 – 20.00

 

således er kandidatanmeldelsesfristen til udfyldningsvalget tirsdag den 7. august 2018 kl. 12.00.

 

Kandidatanmeldelser skal afleveres til afstemningslederen i Kangerlussuaq.

 

Brevstemmer kan afgives i Folkeregistret på kommunekontoret i Kangerlussuaq eller i andre kommunekontorer i Qeqqata Kommunia.

 

Valgret til bygdebestyrelsen har man, når man opfylder betingelserne for valgret til kommunalbestyrelsen, og har haft fast bopæl i bygden senest 14 dage forud for valget.

 

Man skal senest på valgdagen være fyldt 18 år. Og man skal selvfølgelig være optaget på valglisten på afstem­nings­stedet.

 

Fremlæggelse af valglister

Valgliste for Kangerlussuaq vil være fremlagt til almindeligt eftersyn i dagene 3. august og 6. august 2018 i kommunekontoret i Kangerlussuaq og Folkeregistret i Sisimiut’s kommunekontor.

 

Enhver som mener at vedkommende eller andre er udeladt af eller optaget på listen uden grund kan skriftligt overfor valgbestyrelse fremsætte klage over valglisten ledsaget af en kort begrundelse for klagen.

 

Klagen skal være valgbestyrelsen i hænde senest 2 hverdage efter udløbet af den tid, hvor valglisten har været fremlagt.

 

Afstemningsleder udpeget af Valgbestyrelsen

Hans Davidsen, Kangerlussuaq

 

Afstemningslokale

Kommunekontoret i Kangerlussuaq

 

 Bekendtgørelse angående fremlæggelse af valglister vedrørende bygdebestyrelsesvalget

 

 

 

Valgbestyrelsen i Qeqqata Kommunia

31. juli 2018