airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Årets medarbejdere i Qeqqata Kommunia

Traditionen tro har Qeqqata Kommunia kåret årets medarbejdere 2018
3. januar 2019

Qeqqata Kommunia har som offentligt enhed fokus på bæredygtige og sunde arbejdspladser, hvor motivation, medansvar, fællesskab, kompetenceudvikling og dialog er vigtige som værdier.

Der kåres én årets medarbejder i centraladministrationen og én medarbejder på en decentral kommunal arbejdsplads som f.eks. skoler, børnehave og andre steder, som hører under kommunen i hele Qeqqata Kommunia.

Årets medarbejder i centraladministrationen blev: Seth Kristiansen fra Maniitsoq.

Seth Kristiansen har arbejdet i kommunen siden 1. april 2008, og kende tegner sig som en der opmuntrer sine kolleger og holder sig ikke tilbage, kender til sine opgaver og altid kommer til tiden hver dag, nem at henvende sig til samt arbejder stille og roligt. Seth har som handicappet, aldrig set sit handicap som hindring i, at nå frem og tilbage til sin arbejdsplads og møder op glad og frisk.

Den decentrale årets medarbejder blev. Karl Goliathsen fra Napasoq vejfolk.

Karl Goliathsen har arbejdet siden 1. oktober 2016, og har blandt andet kendetegnet sig ved at han har respekt over for sit arbejde, kommer altid til tiden, nem og venlig at henvende sig. Han har udmærket sig ved hans store indsats som vejmedarbejder i Napasoq med at holde bygden ren.

Chefgruppen udpeger Årets medarbejdere udefra fire forskellige kriterier, som er:

* At skabe en god stemning
* At skabe god sammenhold
* At hjælpe og stimulere andre * At arbejde stabilt


Seth Kristiansen


Karl Goliathsen