airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Fremlysning af herreløse køretøjer og andet materiel i Maniitsoq

Qeqqata Kommunia foretager løbende registrering af sandsynlige, herreløse biler, containere, både og andet materiel i Maniitsoq og Sisimiut.
28. november 2019

Ifølge Inatsisartutlov nr. 9 af 22. november 2011 om beskyttelse af miljøet kan kom-munen bortskaffe herreløse genstande, efter at disse har været fremlyst i min. 3 mdr.
Hvis en bil, båd, container eller andet vurderes at udgøre et miljø- eller trafikmæssigt problem, eller skæmmer bybilledet, kan kommunen fremlyse og flytte genstanden til et anvist areal.

Fremlysningen foregår ved, at genstandene med foto og beskrivelse vises i en frem-lysningsmappe hos Området for Teknik og Miljø, samt vises på Qeqqata.gl. Alle kan komme op i forvaltningen og se i mappen og hvis man genkender en genstand i mappen, kan man skrive sig på som ejer af genstanden.

Mappen kan gennemses på følgende dage og tidspunkter:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag i kommunens åbningstid fra kl. 10:00-15:00.

Når fremlysningsperioden er slut efter 3 måneder, vil kommunen bortskaffe og evt. sælge de fremlyste genstande, uden erstatning til den tidligere ejer. (27. februar 2020)
Er du ejer af én af de fremlyste genstande, kan du henvende dig personligt på kommunekontoret eller sende kommunen en meddelelse herom.

Qeqqata Kommunia
Posbox 100
Området for Teknik & Miljø
Kuutartoq 8, B-1077912 Maniitsoq