airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Annga Lynge bliver ny Direktør for Uddannelse

Annga Lynge er nuværende Uddannelseschef i Sisimiut og bliver Direktør for Uddannelse i Sisimiut.
18. februar 2020

Hun har flere visioner og vil fokusere på områderne inden for uddannelse, fritidsaktiviteter og vil styrke arbejdskraften. Hendes flere visioner og hendes udførelse af mange opgaver som Uddannelseschef giver håb for Qeqqata Kommunia.

Ansættelsesudvalget har udpeget Annga Lynge til ansættelse og dette blev godkendt af Udvalg for Uddannelse samt Borgmesteren i Qeqqata Kommunia.

Annga Lynge:

  • Jeg ser frem til at arbejde som Direktør for Uddannelse og jeg er glad for at blive valgt. Område for uddannelse har en stor indflydelse i børns udvikling, læring og i deres opvækst med sunde vaner, uanset om de befinder sig i daginstitutioner, folkeskoler eller i fritidsordninger, og jeg ønsker og forventer at alle aktører samarbejder for at skabe de gode rammer for dem.”

    Juliane Henningsen:

  • ”Annga Lynge har i flere år været med til at fremme uddannelse i Qeqqata Kommunia. Vi kommer fremadrettet til at udnytte hendes fulde potentiale og kompetencer som Direktør for Uddannelse. Vi håber således at hun i fremtiden vil være med til at udvikle forholdene i Qeqqata Kommunia indenfor uddannelse, kompetenceudvikling samt fritidsaktiviteter.”

Annga Lynge starter i sin nye stilling den 1. marts.