airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Extreme E holder åbent hus for indbyggerne i Kangerlussuaq.

Onsdag har lokale borgere i Kangerlussuaq mulighed for at komme tæt på de spændende elektriske racerbiler og få en rundvisning i løbsområdet, når arrangørerne bag Extreme E holder åbent hus.
23. august 2021
Først vil de lokale skoleelever blive vist rundt, inden de borgere der har lyst kan komme med på en rundvisning. Der vil være to rundvisninger - en kl. 15.00 og en kl. 16.00. Det bliver med start fra indgangen/parkeringspladsen til løbsområdet, der ligger ved Isvejen 20 km øst for Kangerlussuaq.
Rundvisninger vil ske under skrappe COVID-19 restriktioner med afstand mellem Extreme E og borgerne.
“Vi håber, at mange har lyst til at kigge forbi og få en rundvisning i løbsområdet, da det er en unik mulighed for at komme helt tæt på det historiske motorløb,” fortæller borgmester Malik Berthelsen.

Tidligt op
Arrangørerne fortæller, at racerkørerne prøvekører banen om fredagen. Lørdag er der tidstagning, og søndag er der semifinaler, crazyrace og finale.

Da løbene lørdag og søndag sendes live rundt i hele verden er løbstidpunkterne tilpasse, så de passer med bedste sendetidspunkter i både Europa og Nordamerika. Så ønsker man at se løbet direkte, skal man tidlig op, da løbene lørdag bliver kørt kl. 9.30-11.30 og kl. 14.00-16.00, mens søndagsløbene køres kl. 8.00-9.30 og kl. 12.00-14.00

Arrangørerne fortæller at afviklingen af løbet er baseret på, at det skal ses på TV eller på sociale medier. Hvis man er fysisk til stede i løbs-området, vil man have svært ved at følge med og se noget. Løbet bliver vist direkte på KNR TV.
Stadig behov for frivillige
Ud over Visit Greenland, Arctic Circle Business og Qeqqata Kommunia vil TeleGreenland og grønlandske kulturpersonligheder og prominente gæster være i eventboblen.

På grund af usikkerhed om COVID-19 og restriktionerne har Extreme E og Qeqqata Kommunia ikke kunnet fortælle frivillige om planerne. Men nu er det på plads. Frivillige skal være fuldt vaccinerede og være i eventboblen fra torsdag til søndag. Der er stadig enkelte pladser til grønlandske frivillige. Potentielle frivillige kan kontakte Kangerlussuaq Servicecenter på kangerlussuaq@qeqqata.gl


For mere information:

Tanny Por
Senior Manager - Visit Greenland
Mobilnummer: +45 2076 9690
Email: tanny@visitgreenland.com

Jesper Schrøder
CEO - Arctic Circle Business
Mobilnummer: 56 51 31
Email: jesper@acb.gl

Laust Løgstrup
Projektchef Qeqqata Kommunia
Tlf/mobil: 86 73 10/ 52 59 52