airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Qeqqata Kommunia har udpeget ny Velfærdsdirektør

Kommunalbestyrelsen har ved deres ordinær møde d. 24 februar 2022 udpeget Martha Lund Olsen som ny Velfærdsdirektør efter ansættelsesudvalgets indstilling.
24. februar 2022
Baggrunden for det er, at Martha Lund Olsen er kvalificeret ved at have god uddannelse indenfor sagsbehandling og har gode erfaringer, og har opnået gode resultater for sine mål. Martha har også den styrke, at hun har mod på at fokusere på sine opgaver og har god evne til økonomistyring. På denne baggrund anses hun til at kunne være en fordel for alle områder i Qeqqata Kommunia, hvor Området for Velfærd kan blive udviklet og styrket med "nye øjne".

Kommunaldirektør Juliane Henningsen Heilmann udtaler; “I Qeqqata Kommunia har vi i de seneste år fokuseret meget på velfærdsområdet, børn og ungeområdet, personer med handicap, ældre og familieområdets udvikling. Derfor glæder vi os til at påbegynde samarbejde med Martha Lund Olsen. Martha er en sværvægter indenfor velfærdsområdet, og jeg tror på at vi kan opnå de politiske målsætninger med Martha i spidsen.”

Martha Lund Olsen udtaler;” Jeg er virkelig glad for at vende tilbage til mine rødder, hvor jeg som nyuddannet socialrådgiver fik min første ansætte for 35 år siden”. 60 årig Martha Lund Olsen har gennem det sidste 16 år deltaget på det højeste niveau på socialområdet og fortsætter;” Jeg ser frem til at arbejde med hele Velfærdområdet og glæder mig til arbejdet sammen med mine kommende kollegaer og kommunalbestyrelsen”.

Martha Lund Olsen kommer fra Kommuneqarfik Sermersooq og starter d. 1. marts 2022 som Velfærdsdirektør i Qeqqata Kommunia,


Yderligere information
Juliane Henningsen Heilmann
Kommunaldirektør
Juhe@qeqqata.gl
Mobil: +299 488148