airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Ny kommunaldirektør i Qeqqata Kommunia

Den samlede Kommunalbestyrelse har udpeget Hans Christian Sværd som den nye Kommunaldirektør i Qeqqata Kommunia
27. oktober 2023

Hans Christian Sværd har et indgående kendskab til organisationen og har erfaringer med ledelse, hvor han de sidste år har været Stabschef, hvor han har været ansvarlig for staben, bygdernes administrative forhold og borgerservice samt regionens erhvervsudvikling.

Han har været en loyal medarbejder i kommunen, hvor han ligeledes har fungeret som rådgiver og koordinator for direktionen.

Mere inddragelse af ansatte

Vigtigheden af det tætte samarbejde har Hans Christian Sværd argumenteret for, samt vigtigheden af at inddrage medarbejderne fremadrettet.

”Hans Christian Sværd har haft et tæt samarbejde med direktionen i en årrække, hvor han har fået et indgående kendskab til kommunen. Han er blevet valgt fordi han har vist at han kan påtage sig et stort ansvar da han har vist gode resultater når han har fungeret som direktør.” udtaler Borgmester Malik Berthelsen.

”Jeg er beæret at blive udnævnt som den kommende Kommunaldirektør, og glæder mig til at skulle arbejde med politiske målsætninger som Kommunalbestyrelsen har iværksat. Har i snart 9 år som stabschef og været med til at udarbejde mange af målsætningerne herunder planstrategierne og andre vigtige projekter, så det bliver spændende at skulle på den anden side af bordet for at forfølge målsætningerne som Kommunalbestyrelsen har iværksat, og håber at jeg vil kunne være med til at bidrage til at udvikle Kommunen og medarbejderne herunder trivsel for ansatte.” udtaler Hans Christian Sværd.

Hans Christian Sværd overtager stillingen den 15. november.