airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

En ny kulturambassadør

Det er i Qeqqata Kommunia ordinært at der vælges en ny kulturambassadør hver andet år.
18. juli 2024
Traditionel tro indtrådte den nye kulturambassadør Arnajaraq Støvlbæk Nationaldagen.

Udvalg for Uddannelse har under udpegningen af kulturambassadør lagt vægt på repræsentering af vores grønlandske værdier, kultur og uddannelseskultur.
Den valgte kulturambassadør har udvist dybt forståelse for vores kulturelle rydder, og har evner til at inspirere til at skabe forandringer.

- At være kulturambassadør er en ære, der kræver en dyb forståelse af vores kulturelle arv og en evne til at formidle denne til andre på en inspirerende måde. Kulturambassadøren stå for formidling af vores styrker, brobygning af møde mellem forskellige kultur, skabe læring og gensidig respekt, siger Kommunalbestyrelsesmedlem Nivi Heilmann Efraemsen.

Arnajaraq en kunstner, fotograf samt har flere års erfaring med undervisning af fotografering og grafisk design. Hun har også igennem sin tidligere stilling arbejdet været med til at bevare vores kultur og er med til at fremme den grønlandske kultur igennem moderne teknologi, som bliver mere og mere synlig i nutiden.