airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax

Nyheder

Nyhedsliste over politiske og kulturelle nyheder vedrørende kommunen
Dato 20. november 2023

Åbent brev til Regeringen og Naalakkersuisut om Kangerlussuaq Lufthavn

Kære Mette, Lars, Troels, Múte og Erik
Jeg vil som borgmester i Qeqqata Kommunia opfordre til jer som partiledere i Regeringen og Naalakkersuisut om at finde en løsning i den langtrukne sag om Kangerlussuaq Lufthavn.

Se nyhed
Dato 13. februar 2023

Åbent brev til Regeringen og Naalakkersuisut

Intet om os, uden os.

Se nyhed
Dato 6. juli 2021

TELE-POST leverer mobilt SITE til Extreme E i Kangerlussuaq

For et år siden mødtes borgmester i Qeqqata Kommunia Malik Berthelsen og CEO i TELE-POST, Kristian Reinert Davidsen for at se på mulighederne for samarbejde også omkring områderne ved Kangerlussuaq. For et år siden var det stadig blot en vild idé at Extreme E kunne komme til Grønland. I August måned i år bliver dette til virkelighed takket være et godt samarbejde og koordination mellem Qeqqata Kommunia og TELE-POST.

Se nyhed
Dato 2. juli 2021

Lufthavnspakkerne må revurderes

Af: Borgmester Malik Berthelsen
Jeg havde lige som resten af landets borgere set frem til fredagens udmelding og redegørelse fra Naalakkersuisut om lufthavnspakke. Jeg blev vist lige som alle andre skuffet. 900 mio.kr. mere til KAIR International for de to lufthavne i Nuuk og Ilulissat blev allerede meldt ud før valget.

Se nyhed
Dato 21. januar 2021

Status på arbejdet om Kangerlussuaqs fremtid

Der er, på trods af udfordringer på grund af COVID-19, fremdrift i arbejdet om Kangerlussuaqs fremtid. Der arbejdes med flere aspekter af sagen i regi af en række arbejdsgrupper.

Se nyhed
Dato 18. marts 2020

Har du behov for karantænefaciliteter?

Bliv hjemme, hvis du har rejst uden for Grønland.
Formålet med, at du bedes om at blive hjemme i 2 uger efter du er indrejst til Grønland er, at minimere smitterisiko i samfundet

Se nyhed